top of page
bgImage

Diensten & FAQ

Wat kan ik voor jou betekenen? 

Hieronder zie je in het kort wat ik voor je kan doen. In principe kun je me ook voor andere zaken benaderen die te maken hebben met vertalen, tolken, media, conferenties, holistische gezondheid of honden en paarden.

Diensten

Vertalen en tolken, taallessen

Als native speaker van het Nederlands, Engels en Duits vertaal en tolk ik in deze talen. Tevens vertaal en tolk ik vanuit het Italiaans en Frans. Mijn specialisaties zijn o.a.: marketing, media, televisie, veterinair, honden, paarden, hippische sport, judo, ayurveda, yoga, muziek, psychologie. Juridisch en medisch op aanvraag.  Tevens geef ik conversatie lessen Nederlands, Engels, Duits en Italiaans.

(Ayurveda) (mental) Coach

Als holistisch coach kan ik je helpen met al jouw blokkades, met of zonder jouw huisdier. Of je nu veel last hebt van stress, tegenslag moet verwerken, je angsten wilt overwinnen...Middels eeuwenoude technieken en kennis uit het Oosten leer je om te gaan met jouw emoties en belemmerende gedachten. 

Journalistiek en redactie

Als journalist en redacteur ben ik ook gespecialiseerd in de onderwerpen zoals hierboven vermeld. Ik beschik  over ruime tv-ervaring alsmede het werken voor magazines.

Gedragsadviseur hond & paard

Loop je vast in de communicatie met jouw hond of paard? Begrijpen jullie elkaar vaak niet? Ik kan je op weg helpen! Eventueel in combinatie met een coaching voor jezelf. Vaak ontstaan de problemen door onze eigen belemmerende emoties en gedachten. Als we dit veranderen, verandert jouw dier met je mee! Simpel toch? Zo klinkt het wel, maar het vergt wel enige inspanning. Tevens ben ik gediplomeerd sportmasseur voor paarden.

Spreker en workshops

Ik ben regelmatig te gast bij conferenties als seminar spreker, dagvoorzitter of presentator. De onderwerpen kunnen bijvoorbeeld zijn: marketing & pr, mentale kracht, het leren van een vreemde taal, pr voor tolken en vertalers, business coaching voor gedragstherapeuten, communicatie mens-dier, spiritualiteit, Ayurveda....etc. 

Voice over en sportcommentaar

Ik beschik over een zeer ruime ervaring als voice over en stemacteur in meerdere talen. Neem voor meer informatie contact op!

FAQ

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wat zijn de tarieven?

Het tarief hangt af van vele facetten. Voor tolken en vertalen wordt er per woord of per uur berekend. Dat is geheel afhankelijk van het soort tekst, de taalcombinaties, de moeilijkheidsgraad en levertijd. Alle tarieven voor deze diensten alsmede journalistieke,- en seminar diensten zijn op aanvraag. 

Hieronder zie je een indicatie voor de online coachingstarieven, voor afspraken op locatie gelden andere tarieven (in de regel werk ik sinds Corona online):

Vrijblijvend eenmalige telefonische introductie: gratis (max. 15 minuten). 

Conversatie les Nederlands, Engels, Duits of Italiaans: 60 euro incl BTW ( duur 30-45 minuten)

Holistisch coachen online (Skype of Google Meet) voor mensen, honden en paarden: 65 euro incl BTW ( duur ca. 45 minuten). Voor hond/paard: Vooraf dienen er foto's en/of video's aangeleverd te worden 

Holistisch coachen mensen op locatie: 120 euro incl BTW (ca. 1,5 uur) excl reiskosten

Holistisch coachen mens-hond op locatie: 120 euro incl BTW (ca. 1,5 uur), excl reiskosten

Holistisch coachen mens-paard op locatie: 130 euro incl BTW (ca 2 uur), excl reiskosten

Paardenmassage op locatie: 130 euro incl BTW ( ca. 2 uur) excl reiskosten


Ik heb een tekst door de Google Translate of DeepL gehaald. Kan je die redigeren?

Nee, dat is niet mogelijk. Alhoewel machine vertalingen steeds beter worden, zijn ze zeker niet accuraat. Ik heb dan sowieso de brontaal (de oorspronkelijke tekst)  nodig en dan is het dus feitelijk een vertaling. Let wel: Mocht ik er achterkomen dat de tekst door een machine is gehaald, dan zal ik de opdracht teruggeven of het tarief gaan aanpassen. Dan ben je wellicht wel verplicht het afgesproken bedrag te betalen. Kijk daarom ook goed naar de Annuleringsvoorwaarden! 

Geef je garanties op de coachings diensten? Werkt het altijd?

In het leven bestaan er natuurlijk sowieso geen garanties, dat geldt ook voor coaching. Ik kan je handvatten geven om jouw uitdagingen aan te gaan, voor jezelf, voor jouw dier of voor jullie allebei. Dit vergt van jou inzet, energie en tijd. Verandering van gewoontes is een van de lastigste dingen in het leven. Uiteindelijk moet je daar zelf een draai aan geven. Mocht dat niet lukken, dan is het geen reden om niet te betalen of om jouw geld terug te vragen.

Heb je een remedie voor ziekte voor mijzelf of mijn dier?

Mijn diensten worden geclassificeerd als complementaire therapie, ik ben geen arts of dierenarts! Van te voren stel ik je een aantal vragen omtrent de gezondheid. Deze dien je zo eerlijk mogelijk te beantwoorden. In geval van aanwezige aandoeningen bij jezelf of jouw dier zal er mogelijk een overleg moeten plaatsvinden met jouw behandelende (dieren)arts. In sommige gevallen verwijs ik je vanaf het begin al door naar een arts. (Paarden) massage kan eventueel ook contra- indicatief zijn! Ik ben geen vervanging van een medisch professional, echter kan ik wel een goede aanvulling bieden. Veel patiënten hebben enorm veel baat bij de technieken om om te gaan met emoties en gedachten.

bottom of page