top of page
bgImage

Diensten & FAQ

Wat kan ik voor jou betekenen? 

Hieronder zie je in het kort wat ik voor je kan doen. In principe kun je me ook voor andere zaken benaderen die te maken hebben met vertalen, tolken, media, conferenties, holistische gezondheid of honden en paarden.

Diensten

Vertalen en tolken, taallessen

Als native speaker van het Nederlands, Engels en Duits vertaal en tolk ik in deze talen. Tevens vertaal en tolk ik vanuit het Italiaans en Frans. Mijn specialisaties zijn o.a.: marketing, media, televisie, veterinair, honden, paarden, hippische sport, judo, ayurveda, wijn, eten en drinken, yoga, muziek, psychologie. Juridisch en medisch op aanvraag.  Tevens geef ik conversatie lessen Nederlands, Engels, Duits en Italiaans.

(Ayurveda) (mental) Coach

Als holistisch coach kan ik je helpen met al jouw blokkades, met of zonder jouw huisdier. Of je nu veel last hebt van stress, tegenslag moet verwerken, je angsten wilt overwinnen...Middels eeuwenoude technieken en kennis uit het Oosten leer je om te gaan met jouw emoties en belemmerende gedachten. 

Journalistiek en redactie

Als journalist en redacteur ben ik ook gespecialiseerd in de onderwerpen zoals hierboven vermeld. Ik beschik  over ruime tv-ervaring alsmede het werken voor magazines.

Gedragsadviseur hond & paard

Loop je vast in de communicatie met jouw hond of paard? Begrijpen jullie elkaar vaak niet? Ik kan je op weg helpen! Eventueel in combinatie met een coaching voor jezelf. Vaak ontstaan de problemen door onze eigen belemmerende emoties en gedachten. Als we dit veranderen, verandert jouw dier met je mee! Simpel toch? Zo klinkt het wel, maar het vergt wel enige inspanning. Tevens ben ik gediplomeerd sportmasseur voor paarden.

Spreker en workshops

Ik ben regelmatig te gast bij conferenties als seminar spreker, dagvoorzitter of presentator. De onderwerpen kunnen bijvoorbeeld zijn: marketing & pr, mentale kracht, het leren van een vreemde taal, pr voor tolken en vertalers, business coaching voor gedragstherapeuten, communicatie mens-dier, spiritualiteit, Ayurveda....etc. 

Voice over en sportcommentaar

Ik beschik over een zeer ruime ervaring als voice over en stemacteur in meerdere talen. Neem voor meer informatie contact op!

bottom of page