Welkom op de website van - Anita van Adelsbergen
 
 
CIAO CHOW VERTAALDIENSTEN:
 
Nederlands-Engels
Engels-Nederlands
 
Duits-Nederlands
Duits-Engels
 
Italiaans-Nederlands
Italiaans-Engels
 
Specialisaties: algemeen, wijn, literair, juridisch, medisch, kynologie, hippisch, commercieel, tv en muziek producties.
 
Anita van Adelsbergen MA is moedertaal spreker van het Nederlands, Engels en Duits en spreekt tevens Frans, Italiaans, Spaans en Portugees. Ze volgde een wetenschappelijke opleiding, te weten de studies Engels en Italiaans aan de Universiteit Utrecht, met specialisaties in Amerikanistiek en Keltisch. Tevens volgde ze juridische, literaire en medische vertaalmodules bij o.a. het ITV en de LOI.

Waarom een vertaler inschakelen ? Tegenwoordig zijn er meerdere mogelijkheden om een vertaling te laten doen. Via Google Translate is het zelfs gratis! Echter- een taal bestaat uit meer dan alleen een paar woorden. Achter woorden gaan een geschiedenis, cultuur, mentaliteit, gedrag en emotie schuil. Kortom: Het verschil zit niet in WAT u zegt, maar HOE u het zegt. En dat kan een computer niet voor u doen. Laat daarom bij belangrijke teksten altijd een vertaler het werk doen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Vooraf heeft u altijd zekerheid over de maximale kosten!

 
 
 
 
 
 
 
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint